Entertainment/Sterren
603323734
Sterren

Edwin Spee weer gelukkig in de liefde: ’Het lijkt alsof Bibian haar heeft gestuurd’

Bibian Mentel en Edwin Spee (2018)

Bibian Mentel en Edwin Spee (2018)

Edwin Spee, de man van wijlen Bibian Mentel, is weer gelukkig in de liefde. „Lieve Bieb. Wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde, is gebeurd.”

Bibian Mentel en Edwin Spee (2018)

Bibian Mentel en Edwin Spee (2018)

Edwin deelt op Instagram dat zijn nieuwe liefde Mandy enkele weken geleden ’uit het niets’ zijn leven binnenliep. „Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd. Niet alleen ik maar ook Bella, Laila en Julian hadden direct een klik.”

Bibian is onvervangbaar, zo schrijft Edwin. „Ik zal jou nooit vergeten en ik mis je nog steeds elke dag, maar m’n hart durft weer te lachen.” Hij had Mandy graag aan haar voorgesteld. „Ik weet zeker dat ook jullie gelijk een klik zouden hebben met elkaar.”

„Je moeder, mijn dochters, jouw zoon en je beste vriendinnen zijn allemaal zo blij voor me en toch voelt het soms dubbel. Ik weet dat ik jou niet blijer kan maken, maar toch schrijf ik dit stukje met een lach en een traan.”

Edwin gaat verder met zijn leven, maar neemt Bibian ’voor altijd’ met hem mee. „Ik hou van jou. Je zou Mandy echt heel leuk vinden. Ik hoop dat we heel lang met z’n drieën zullen zijn!”

In maart overleed Bibian Mentel aan de gevolgen van botkanker. Ze was drievoudig paralympisch kampioen snowboarden en viervoudig para-wereldkampioen.