Entertainment/Sterren
60628589
Sterren

Ladies of Soul heeft ’niks te melden’ over toekomstplannen na veroordeling Glennis Grace

Ladies of Soul heeft ’niks te melden’ over de toekomstplannen van de formatie, laat hun woordvoerder desgevraagd aan het ANP weten. Zangeres Glennis Grace, die onderdeel uitmaakt van de groep, is woensdag veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur voor het geweldsincident in een Amsterdams filiaal van Jumbo.

„Er is vanuit Ladies of Soul niks te melden”, laat de woordvoerder weten. Ladies of Soul bestaat naast Glennis Grace uit Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer. De concertreeks van dit najaar is gecanceld, vanwege alle negatieve publiciteit rond Grace. Het is dus nog onduidelijk of Ladies of Soul in de toekomst verder gaat.

Bewakingsbeelden toonden aan dat drie supermarktmedewerkers op zaterdagavond 12 februari werden getrapt en geslagen door een groep van vijf volwassenen en twee minderjarigen. Glenda Batta (44), zoals Glennis Grace in werkelijkheid heet, heeft een medewerker met een platte hand geduwd en deze ook een knietje gegeven. Zij haalde als eerste uit, aldus de rechter woensdag.