Nieuws/Entertainment
610373035
Entertainment

’James Corden stopt met The Late Late Show door heimwee’

James Corden overweegt terug te keren naar zijn geboorteland, het Verenigd Koninkrijk. James presenteert elke werkdag de Amerikaanse talkshow The Late Late Show, maar dat begint zijn tol te eisen. Volgens ingewijden heeft hij last van heimwee, melden Britse media.

Hij heeft nog een paar jaar een contract, maar toch overweegt hij volgens de bronnen te stoppen. James nam in 2015 het stokje over van Craig Ferguson en verhuisde speciaal voor de talkshow naar de Verenigde Staten met zijn vrouw en - toen nog - twee kinderen. Inmiddels heeft hij een derde kind gekregen in 2017.

De motivatie om te stoppen ligt naar verluidt in de familiesfeer. „Het gaat om mensen die hij heel erg mist, waardoor hij heimwee heeft naar Engeland”, zeggen de ingewijden. Dit gevoel is verergerd door de coronapandemie, waardoor reizen tussen de twee landen ingewikkeld werd. „Hij heeft het gevoel dat de familie nu al heel lang loopt op het ritme van zijn trommel.”

Britse fans van de presentator en acteur reageerden enthousiast op het nieuws. „Ik kan niet wachten om hem weer op de Britse televisie te zien”, schreef iemand op Twitter. „Als ik een grote tv-baas was, zou ik het nu wel weten”, reageerde een ander.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo