Nieuws/Entertainment
615702225
Entertainment

Ladies Night bereikt ’lichte depressie’-grens Linda de Mol

Presentatrice Merel Westrik

Presentatrice Merel Westrik

De Net5-talkshow Ladies Night trok woensdag 184.000 kijkers. Daarmee is het programma onder de ’magische grens’ gezakt die medebedenkster Linda de Mol eerder in DWDD had genoemd. „Onder de 200.000 kijkers heb ik een lichte depressie”, stelde De Mol toen.

Presentatrice Merel Westrik

Presentatrice Merel Westrik

Het programma, dat wordt gepresenteerd door Merel Westrik en waarin alleen vrouwen te gast zijn, ging een maand geleden van start met 378.000 kijkers. Het best bekeken programma was, zoals vrijwel elke dag, het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna twee miljoen mensen trok. Westrik stapte over van het RTL Nieuws naar Net5 om dit programma te gaan maken.

Er zijn twee talkshows die wel een plekje in de top 25 hebben verworven. Pauw trok ruim een miljoen kijkers, Tijd voor Max trok 644.000 kijkers. RTL4-talkshow Beau haalde met 475.000 kijkers niet genoeg interesse voor een plek in de lijst.

Andere titels in de top tien van de lijst van woensdag waren onder andere Tussen kunst en kitsch, De Wereld Draait Door, EenVandaag en het Sinterklaasjournaal.