Entertainment/Sterren
628722097
Sterren

’Ik ben meer geïnteresseerd in kindjes krijgen’

Multimiljonair Paris Hilton: ’Geld kan mij gestolen worden’

Paris Hilton

Paris Hilton

Nadat Paris Hilton (40) zich ’van haar meest kwetsbare kant liet zien’ in de YouTube-documentaire This Is Paris, laat de realityster opnieuw van zich horen. De docu, die twee jaar geleden werd opgenomen, is volgens Hilton ’nu al gedateerd’.

Paris Hilton

Paris Hilton

In een gesprek voor de podcast Just for Variety vertelt Paris, naar verluidt goed voor zo’n 250 miljoen euro: „Ik zei destijds dat ik alleen maar werd gedreven door geld en dat ik niet zou rusten totdat ik miljardair was. Maar daar ben ik van teruggekomen. Ik zei dat, omdat ik niet gelukkig was in mijn privéleven.”

En daardoor zag ze geld als ’vrijheid’. „Het was voor mij een manier om onafhankelijk te zijn en daar richtte ik me toen ook heel erg op. Maar nu ben ik zó gelukkig en zo ontzettend verliefd, dat dat geld me gestolen kan worden. Ik ben nu meer geïnteresseerd in kinderen krijgen.”, aldus Paris.

De Hilton-erfgename is verloofd met investeerder Carter Reum, die volgens haar ’heel anders is dan vorige vriendjes’. „Hij geeft me rust en is allemaal niet zo onder de indruk van dat wereldje waar ik vandaan kom. En dat vind ik juist zo leuk aan hem. Hij is volledig zichzelf en laat mij ook volledig mezelf zijn. En dat is iets wat ik in eerdere relaties niet heb meegemaakt. Uiteindelijk werd er op de een of andere manier toch weer misbruik van me gemaakt, hetzij van mijn familienaam of mijn bekendheid. Dat is nu absoluut niet het geval, Carter is zo relaxed en zeker van zichzelf, dat ik met hem een gezin wil stichten en heel oud wil worden.”