Nieuws/Entertainment
631415136
Entertainment

Politiebezoek voor Martin Garrix

Door de coronamaatregelen heeft Martin Garrix de festivals en hippe nachtclubs voorlopig moeten verruilen voor zijn ’zolderkamer’ in Amsterdam. Om zijn fans toch tegemoet te komen, besloot de wereldster zaterdagavond een optreden uit te zenden vanaf het dakterras van zijn penthouse, dat live op internet was te volgen. De politie van Amsterdam rook echter onraad en kwam poolshoogte nemen.

En zo belandde Martijn Garritsen, zoals de dj in het echt heet, niet veel later in een politie-auto. De foto deelde hij met zijn zeventien miljoen volgers op Instagram, met daarbij de tekst: „Mijn goede vrienden van de Nederlandse politie hadden de aankondiging van de livestream gezien en kwamen langs om te kijken of er niet echt een feestje aan de gang was, boven op mijn dak.”

Zoals verwacht troffen de dienders niets meer aan dan Martijn en zijn dj-set. De superster moest zich overigens nog wel verontschuldigen voor het feit dat zijn show een aantal uur later van start ging. De reden: het uploadbestand was nog niet gereed.