Nieuws/Entertainment
632344983
Entertainment

Kanye West toch weer blij met schoonmoeder

Kanye West is toch nog positief over zijn schoonmoeder Kris Jenner. Waar de rapper vorige maand nog openlijk naar haar uithaalde, is hij dinsdag aardiger over Kris. „Mijn schoonmoeder Kris Jenner... maakt de beste muzikale afspeellijsten”, twittert Ye.

Een paar weken geleden noemde hij de moeder van zijn vrouw Kim Kardashian nog ’Kris Jong-Un’, achtte hij haar verantwoordelijk voor het lekken van de sekstape van Kim en haar ex jaren geleden en zouden zij en Kim hem willen laten opnemen. De rapper, die kampt met een bipolaire stoornis, verwijderde de tweets later weer.

Kim liet kort daarna weten hoe hun gezin wordt beïnvloed door de bipolaire stoornis van Kanye. „Iedereen die dit heeft of een geliefde in zijn leven heeft met deze stoornis, weet hoe ingewikkeld en pijnlijk het is om te begrijpen.” De realityster omschreef haar man ondanks zijn moeilijke gedrag als ’een briljant maar gecompliceerd persoon’ die behalve met een bipolaire stoornis ook kampt met de druk die komt kijken bij het zijn van artiest en zwarte man en bovendien kampt met het verlies van zijn moeder. „Degenen die dicht bij Kanye staan, kennen zijn hart en begrijpen dat zijn woorden soms niet in overeenstemming zijn met zijn bedoelingen.”

Inmiddels lijkt het tussen het echtpaar weer aan de beterende hand. Samen met hun vier kinderen vlogen ze onlangs naar de Dominicaanse Republiek voor een vakantie.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd