Nieuws/Entertainment
634145939
Entertainment

Cultuur en mediapodcast

Zoekt NTR met treitervlogger grens op?

In deze nieuwe ‘Cultuur en Mediapodcast’ denkt verslaggever Rob Goossens dat Martien Meiland nog gek op zijn neus gaat kijken als blijkt dat I can see your voice zijn programma Chateau Meiland zou kunnen verslaan qua kijkcijfers. De zangshow krijgt elke week meer kijkers en neemt qua populariteit het stokje over van The Masked Singer dat vandaag na een zinderend duel tussen Zebra, Vos, Neptunes en Panter eindigt.

In de podcast gaat het ook over de ‘tweede kans’ die treitervlogger Ismael Ilgun krijgt. Is het een briljante zet van de NTR om hem een groot platform te bieden of zoeken ze de grenzen op door hem op primetime een programma te geven? Filmjournalist Marco Weijers verklaart de liefde aan de grote filmlegende Sophia Loren die op haar 86ste nog altijd actief is en vertelt waarom zij wat hem betreft een Oscar mag krijgen voor de film The life ahead die vandaag in première gaat op Netflix.

Luister de nieuwe ’Cultuur en mediapodcast’ hier, hieronder of via je favoriete pocast app, zoals Spotify of Apple Podcasts.