Entertainment/Gossip
634644791
Gossip

Camila Cabello en Shawn Mendes vieren 2-jarig jubileum

Tijdens hun vakantie in het Caribisch gebied hebben Camila Cabello (24) en Shawn Mendes (22) gevierd dat ze twee jaar samen zijn. Het stel toonde hun liefde op sociale media en feliciteerde elkaar met deze mijlpaal. „Happy anniversary schatje”, schrijft Sean bij een kiekje waarop de twee innig zoenend te zien zijn. Camila plaatste vier foto’s van hen samen, met daarbij de tekst: „Gefeliciteerd Kuko. Op naar nog meer geluk, vriendschap en liefde.”

De tortelduifjes kregen een maand nadat hun tweede samenwerking, het voor een Grammy Award genomineerde nummer Señorita, iets met elkaar. In eerste instantie werd er gedacht dat het om een pr-stunt ging, om hun single te promoten maar niets bleek minder waar. Shawn en Camila werden razend verliefd en adopteerden in november zelfs een puppy, die ze Tarzan noemden.

„Ik weet niet waarom, maar ik weet gewoon dat zij mijn ’persoon’ is. De persoon die mijn beste vriend is en onvoorwaardelijk liefde geeft. Ze is simpelweg fantastisch en het leven met haar is een groot feest”, liet Shawn zich eerder al eens ontvallen tijdens een interview.