Entertainment/Sterren
648416451
Sterren

Rotterdam steunt met corona besmette Duncan Laurence: ’Zo lief’

Een eerbetoon aan de met corona besmette Duncan Laurence was vrijdagavond te zien op de Zalmhaventoren in Rotterdam. Op de hoge toren, in de buurt van de Erasmusbrug, is de tekst „We love Duncan” te lezen.

De hele week wordt Rotterdam al verlicht met projecties van het Eurovisie Songfestival. Ook zaterdagavond is de tekst nog te zien op het gebouw. Woensdag testte Duncan Laurence, die in 2019 namens Nederland het Eurovisie Songfestival won met zijn nummer Arcade, positief op corona. Daardoor kan hij zaterdagavond niet optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival.

Duncan schrijft op Instagram erg dankbaar te zijn voor het gebaar. „Dit is zo lief. Bedankt Rotterdam en Eurovision. Ik kan niet wachten om de show vanavond te zien.” Eerder schreef de zanger dat dit een van de verdrietigste momenten uit zijn leven was. „Ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld. Ik ben zo voorzichtig geweest. We zijn allemaal zo voorzichtig geweest, maar helaas kan dit soort dingen nog steeds gebeuren.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo