Nieuws/Entertainment
650720597
Entertainment

Kendall tegen Caitlyn: ’Ik sta altijd achter je’

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Model Kendall Jenner is klaar met alle negatieve reacties die ze krijgt over de band met haar vader, Caitlyn Jenner. Op Instagram Stories laat Kendall weten dat de meeste mensen niets weten over de bijzondere band met haar vader.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Caitlyn doet momenteel mee met de Britse versie van I’m A Celebrity, Get Me Out of Here!. Het halfzusje van Kim Kardashian kreeg de afgelopen tijd regelmatig de vraag waarom zij haar vader daar niet publiekelijk steunde. Woensdag plaatste Kendall een foto van haar vader in het programma, waarin sterren moeten zien te overleven in de jungle, en zette daarbij: „Ik sta altijd achter je” en „De sterkste persoon op deze aardbol.”

De 24-jarige reageerde in het bericht ook op de kritiek en schreef: „Dat ik niet post, betekent nog niet dat ik haar niet steun. Ik hou van m’n vader.”

Caitlyn ging tot 2015 door het leven als Bruce. Alhoewel haar zes kinderen geen probleem hebben met die transitie, noemen ze de 70-jarige allemaal nog hun vader. In een interview vertelde de realityster eerder dat toen ze aankondigde als Caitlyn verder te gaan, de kinderen zich afvroegen hoe ze haar moesten aanspreken. „Ik zei: papa. Ik zal altijd jullie pa zijn”, aldus de voormalig atleet. „Tot op de dag dat ik sterf ben ik jullie vader, dus voel je niet bezwaard me zo te noemen.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo