Nieuws/Entertainment
655901875
Entertainment

Martijn Kolkman en Hila Noorzai vertrekken bij Qmusic

Martijn Kolkman en Hila Noorzai nemen afscheid van Qmusic. Beide dj’s kondigden hun vertrek woensdag aan op Instagram.

„Precies 15 jaar geleden werd ik gevraagd om voor Qmusic te gaan werken”, schrijft Martijn. „Het doel vanaf de eerste dag was om samen prachtige radio te maken en de beste van het land te worden. Ik heb mijzelf altijd voorgenomen om dit doel samen te bereiken. Dat is gelukt. Ik zeg het niet vaak, maar ik ga op mijn hoogtepunt stoppen.”

Martijn, die de laatste tijd in de nacht te horen was, vindt het tijd voor nieuwe uitdagingen. „Ik denk dat het heel gezond is om je hierin je hart te volgen. Het is geen makkelijke keuze zeker niet als je bij een heel leuk bedrijf werkt en een prachtig radioprogramma kan maken, met de liefste luisteraars”, aldus de dj.

Tv-carrière

Hila was ruim vijf jaar werkzaam bij Q maar kiest er nu voor om zich volledig op haar tv-carrière te storten. „Wat niet uitsluit dat je me ooit weer bij de radio zult horen”, schrijft ze. Sinds kort is Hila te zien in het AVROTROS-programma EenVandaag.

Martijn en Hila zijn na het vertrek van Erik van Roekel de tweede en derde presentator die in korte tijd afscheid nemen. Qmusic kondigde daar tegenover de komst van Bram Krikke, Tom van der Weerd en Armin van Buuren aan.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd