Nieuws/Entertainment
666972658
Entertainment

Eloise wil geen meet & greet: ’Dan komt er niemand’

Gravin Eloise heeft zaterdagmiddag in haar tweede live-uitzending op Instagram behendig alle vragen over de koninklijke familie en de relatie met haar nichtjes in paleis Huis ten Bosch omzeild.

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien kreeg daar veel vragen over, maar toen werd gevraagd of ze dat niet vervelend vond, antwoordde ze dat ze die vragen gewoon negeerde. Vragen over vriendjes overigens ook. „Dat houd ik privé.” Iedereen die benieuwd is naar haar band met de koning en zijn dochters Amalia, Alexia en Ariane wordt dus teleurgesteld, maar er bleven meer dan genoeg onderwerpen over waar ze wél over wilde praten.

Eloise (18), die inmiddels 218.000 volgers heeft op Instagram, werkte in vlot tempo uiteenlopende vragen af over haar kleding- en muziekkeuze, het studieleven in Amsterdam, plannen voor de toekomst, talenkennis en favoriete winkels, apps en eten. Zo stonden zaterdagavond thuis taco’s en wraps op het menu en met kerst had het gezin gegourmet, zo vertelde ze.

De praatsessie met volgers ’die uit de hele wereld bleken te komen’ was Eloise goed bevallen, liet ze weten. Ze was ook duidelijk minder nerveus dan de eerste keer en zou het zeker snel weer een keer doen. Een fysieke ’meet and greet’ ziet ze echter niet zitten. „Dan komt er niemand.”