Nieuws/Entertainment
668319
Entertainment

Ferry Doedens werkt hard aan comeback

Ferry Doedens werkt hard aan zichzelf nadat hij bekende te kampen met een drugsprobleem. De acteur werkt aan een sterke comeback laat hij weten.

"Ik leer op dit moment veel over mezelf en over mijn fouten. Ik vecht er keihard voor, en dat voelt goed", laat Ferry Doedens weten op Instagram. "Ik voel me goed zowel mentaal als fysiek."

De soapacteur voelt zich enorm gesteund door de online steunbetuigingen van zijn volgers. Ferry heeft weer hoop voor de toekomst. "Ik kom sterker terug dan ooit, ik voel het!"

Eerder liet de acteur al weten het dieptepunt te hebben bereikt. "Je moet eerst de bodem raken voordat je de hemel mag aanraken", schreef hij toen. De acteur kan sinds zijn bekentenis rekenen op enorm veel steun van zowel fans als collega's. De makers van Sneekweek lieten weten achter hem te staan.

Ferry moest het veld ruimen bij tv-soap Goede Tijden, Slechte Tijden omdat hij volgens Endemol afspraken niet nakwam. Het ontslag zorgde voor veel ophef onder fans die gehecht zijn geraakt aan de rol van Lucas, die Ferry vertolkte.