Nieuws/Entertainment
668639
Entertainment

Louis Tomlinson geeft Naughty Boy trap na

VIDEO - Zowel Louis Tomlinson als Zayn Malik zijn online het gevecht aangegaan met producer Naughty Boy en de vete is nog niet voorbij. Louis gaf hem nog een flinke trap na tijdens het optreden met One Direction.

Het Twitter-gevecht tussen het One Direction bandlid en de producer is nog niet ten einde. Tijdens een show werd een piñata het podium opgesmeten waarop het gezicht van Naughty Boy getekend was. Toen deze voor de voeten van Louis Tomlinson kwam, haalde hij flink uit.

Ook Liam Payne deed een duit in het zakje door op 'het gezicht' van Naughty Boy te gaan zitten. Hij kon smakelijk lachen om de streken van Tomlinson. Na de trap van Louis verdween de aap, waarop een foto van de producer geplakt was, in het publiek.

Louis raakte in een online gevecht verwikkeld met Naughty Boy nadat de producer op een ongevoelige manier nieuwe muziek van Zayn Malik deelde, kort nadat hij bekend had gemaakt One Direction te verlaten. Zowel bij Louis als bij de fans viel dat niet in goede aarde.

Inmiddels heeft ook Zayn zelf gebroken met Naughty Boy, die hij nog benoemde tot beste vriend in april. Reden voor hun breuk zou zijn dat de producer ongevraagd een video online plaatste. "Je bent een dikke vette grap, stop met doen alsof we vrienden zijn, niemand kent jou", reageerde Zayn op die actie.