Nieuws/Entertainment
668657
Entertainment

'Gisele draagt boerka naar plastisch chirurg'

Gisele Bünchen heeft in het geniep aan haar borsten laten sleutelen, ondanks eerdere beweringen dat ze nooit van plastische chirurgie gebruik zou maken. Daarom verscheen het topmodel in een boerka bij de kliniek.

Het voormalig supermodel zou samen met haar zus Rafaela Bündchen stiekem een bezoekje hebben gebracht aan de plastisch chirurg in Parijs, maar wilde daarbij niet herkend worden. Daarom brachten ze gehuld in een boerka een bezoekje aan de dokter, beweert de New York Post.

Gisele verraadde zichzelf in haar vermomming, door geheel tegen de regels in open sandaaltjes te dragen onder de traditionele outfit. Bovendien werden de twee vrouwen een dag later weer opgepikt biij de kliniek door Gisele's vaste chauffeur, die hen daar eerder ook had afgezet zoals uit de foto's blijkt.

Bünchen zou onder meer aan haar borsten en ogen hebben laten sleutelen, zo melden de bronnen. Nadat het voormalig topmodel twee kinderen heeft gekregen zou ze ontevreden zijn over haar voorgevel en besloot ze zichzelf een borstvergroting cadeau te doen voor haar 35ste verjaardag. De zussen zouden tegen de 10.000 euro aan behandelingen hebben uitgegeven.

De twee verbleven na hun nachtje in de kliniek nog vijf dagen in het exclusieve resort Les Sources de Caudalie, om te herstellen. Eerder liet het model weten haar carrière aan de wilgen te hangen omdat ze meer naar haar lichaam wilde luisteren. Zij beweerde toen nog nooit te willen sleutelen aan dat lichaam.