Nieuws/Entertainment
668689
Entertainment

'Afscheid Bobbi Kristina Brown wordt feestje'

De familie van Bobbi Kristina Brown wil van haar uitvaart een feestelijk gebeuren maken; een soort verjaardagspartijtje dat ze niet heeft gehad.

Bobbi overleed afgelopen zondag op 22-jarige leeftijd in een hospice. De dochter van Bobby Brown en Whitney Houston werd eind januari van dit jaar bewusteloos in de badkuip van haar huis aangetroffen en raakte in coma, waar zij niet meer uit bijkwam.

Zij zou als meisje geen 'Sweet 16', een traditioneel groots feest in de VS om een zestiende verjaardag te vieren, hebben gehad en ook geen 'prom' (afstudeerbal). Die twee feestjes worden nu gecombineerd op haar uitvaart, melden Amerikaanse media.

De uitvaart zou in eerste instantie op donderdag plaatsvinden, maar om er zeker van te zijn dat alle nabestaanden aanwezig kunnen zijn is dat uitgesteld naar zaterdag. In haar woonplaats Atlanta zal, na haar tragische dood, het leven van Bobbi worden gevierd.

Wie niet is uitgenodigd, is Bobbi's vriend Nick Gordon. Hij is de hoofdverdachte in het onderzoek naar de doodsoorzaak. Het laatste nieuws is dat justitie een deal wil sluiten met Max Lomas, die ook aanwezig was in het huis toen het badkuipdrama zich voltrok.