Nieuws/Entertainment
668784
Entertainment

'Ben Affleck doet het met oppas'

Ben Affleck heeft volgens ingewijden weer vlinders in zijn buik. De 42-jarige acteur, die vorige maand zijn scheiding van Jennifer Garner aankondigde, zou scharrelen met de oppas van zijn kinderen.

"Ze zijn zonder de kinderen op pad geweest", doet een bron uit de doeken in Us Weekly. "En ze waren erg flirterig."

De 28-jarige Christine Ouzounian nam de zorg voor Violet (9), Seraphina (6) en Samuel (3) voor het eerst op zich toen Affleck en Garner tijdelijk uit elkaar waren. Ouzounian had al snel een zwak voor de acteur, beweert een bekende van haar.

De oppas zou door Garner ontslagen zijn toen zij ontdekte dat er iets opbloeide tussen haar ex en Ouzounian. Desondanks hebben de twee nog contact. Affleck en de oppas zouden op 17 juli tijd door hebben gebracht in de huurwoning van de acteur en elkaar constant sms'en en e-mailen. "Ze zegt dat Ben haar echt leuk vindt. Ze zegt dat het ware liefde is."

Een woordvoerder van Affleck ontkent dat de acteur weer verliefd is. "Alle verhalen over een romantische relatie zijn ongegrond en onjuist", aldus de woordvoerder. Ouzounian was niet bereikbaar voor commentaar.