Nieuws/Entertainment
668811
Entertainment

Justitie wil deal sluiten met vriend Nick Gordon

De officier van justitie wil Max Lomas inzetten om Nick Gordon achter tralies te krijgen.

Justitie vindt dat Nick schuldig is aan doodslag omdat hij op de avond dat Bobbi Kristina in coma raakte, haar heeft voorzien van drugs. De officier vindt dat Nick dit nooit had mogen doen, omdat hij zou hebben geweten dat zijn vriendin een drugsprobleem had.

De officier hoopt dat Max Lomas, de vriend die erbij was toen Nick Bobbi Kristina bewusteloos in bad aantrof, kan bevestigen dat Nick iets te maken heeft met Bobbi Kristina's overlijden. Max wordt gezien als hoofdgetuige in de zaak.

Justitie wil daarom dolgraag spreken met Max, die twee rechtszaken tegen zich heeft lopen omdat hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan drugshandel. Deze zaken hebben niets te maken met het onderzoek naar de dood van Bobbi Kristina.

De politie hoopt dat Max openheid van zaken geeft over het badkuipdrama en is daarom bereid om hem in ruil daarvoor immuniteit te geven in het onderzoek. Ook wil justitie de drugszaken die tegen hem lopen, laten vallen als hij zijn mond opendoet.

Bobbi Kristina overleed afgelopen maandag op 22-jarige leeftijd. De uitvaartdienst is komende zaterdag in Alpharetta, Georgia.