Nieuws/Entertainment
668884
Entertainment

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Sylvie Meis naar rechter om voogdij

Dachten we dat RAFAEL VAN DER VAART zich zou opmaken voor de scheiding van SABIA, is het eerder zijn ex SYLVIE MEIS die zijn aandacht, en die van zijn advocaten weer opeist!

Sylvie blijkt in het diepste geheim al voorbereidingen te hebben getroffen om bij de rechter de volledige voogdij te krijgen over hun zoontje DAMIÁN! PRIVÉ kan deze week onthullen dat deze rechtszaak binnenkort dient in Hamburg, en dat de hele scheidingsstrijd daarmee nog eens helemaal lijkt te worden overgedaan.

RAFAEL ZAL IMMERS NOOIT TOLEREREN DAT ZIJN ZOON HEM WORDT AFGEPAKT, ALLEEN OM SYLVIE IN STAAT TE STELLEN HAAR HART - OF WAT DAN OOK - TE VOLGEN EN IN ZWITSERLAND BIJ HAAR MOMO TE KUNNEN INTREKKEN!

Met het verliezen van de zeggenschap over zijn, nu nog, enige kind zou Rafael immers wel een erg hoge prijs betalen voor Sylvies getortel met Momo; en voor hoelang deze keer? Beelden vanaf Ibiza maken wel duidelijk dat het nu nog steeds dik áán is tussen de diva en de Zwitserse clubbaas. Maar zal de rechter hierin meegaan en Sylvie geen strobreed in de weg leggen, ten koste van Rafaels geluk als vader?

LEEST U IN WEEKBLAD PRIVÉ OPNIEUW ALLE INS & OUTS VAN DEZE NIEUWE SLAG IN DE MEEST BIZARRE EN SCHOKKENDE VOETBALSCHEIDING OOIT, ZOALS WE DEZE NU AL 2,5 JAAR DURENDE STRIJD INMIDDELS WEL MOGEN NOEMEN…

Wie ook maar doorgaat in háár strijd ‘om het respect voor Dré’ is diens zwarte weduwe RACHEL HAZES. Zij maakt een voormalige gabber van ANDRÉ HAZES helemaal gek met een reeks dreigbrieven, waar die arme man zijn buik inmiddels meer dan vol van heeft en daardoor dreigt: ‘De volgende brief steek ik in de fik… MET HAAR ERBIJ!’

Samen met topadvocaat PETER PLASMAN probeert Rachels laatste doelwit de schade te beperken. Leest u hoe het deze merkwaardige zomer niet alleen kan stormen, maar het er ook wel degelijk heet aan toe kan gaan!

Weekblad Privé is te downloaden via de Privé-app voor de iPad

Voor Android (via Google Play)