Nieuws/Entertainment
668939
Entertainment

Grote geldproblemen voor BZV-Agnes

Boerin Agnes, die in 2009 meedeed met het extreem populaire programma Boer zoekt Vrouw, zit diep in de financiële problemen.

De melkveehoudster heeft tonnen van de bank geleend en geïnvesteerd in een hypermoderne stal zodat ze nog meer koeien kwijt kan, maar door nieuwe wetgeving mág ze niet meer koeien en heeft ze de tonnen dus voor niets uitgegeven.

Aangeslagen vertelt de boerin, die haar vaders boerderij onlangs overnam en van plan was om net als hij op de boerderij oud te worden, aan Shownieuws dat haar ergste nachtmerrie waarheid dreigt te worden. "Het ergste doemscenario is dat de bank de stekker eruit trekt en we een bordje met 'te koop' in de tuin moeten zetten. Het is heel onzeker en ik ben verdrietig en kwaad. We willen deze meid ook een kans geven", zegt ze verdrietig, doelend op haar kleine dochtertje.

Agnes kan rekenen op steun van een oude bekende: boer Gijsbert, die in het zevende seizoen zijn vrouw vond in Femke, wil actie gaan voeren voor zijn collega.

De boerin deed in 2009 mee met het programma en werd verliefd op Jurre, maar lang duurde de liefde niet. Inmiddels is ze getrouwd met Albert en is ze sinds oktober 2014 moeder van dochter Lieke.