Nieuws/Entertainment
668947
Entertainment

Oude vriend André door Rachel tot wanhoop gedreven

Hij was de lijffotograaf van André Hazes, de man die met zijn camera overal bij was. Hij filmde André’s grote concerten, verjaardagen thuis én de bruiloft met Rachel in 1991. En juist om dat laatste ligt Dick van der Geld nu flink overhoop met de zwarte weduwe die, ongetwijfeld uit respect voor Dré, de AOW’er een gepeperde rekening van elfduizend euro én een advocaat op hem af stuurde!

Ruim een jaar al loopt deze affaire en Dick is ten einde raad. In Weekblad PRIVÉ, dat vandaag verschijnt, en waarin de hele kwestie uit de doeken gedaan wordt, zegt hij: "Ik sta niet voor mezelf in. Ik kan die vrouw wel wat aandoen. Nog één brief van haar met een rekening en ik steek hem in de brand, met haar erbij!"

Lang voordat filmmaker John Appel op het idee kwam Hazes een jaar te volgen en de documentaire Zij Gelooft In Mij maakte, die hem uit een dip in zijn carrière haalde, was Dick van der Geld er al met zijn camera. Hij filmde álles, op verzoek van Dré zelf of zijn toenmalige manager Jos van Zoelen– de man die vorig jaar in een genadeloos boek zélf afrekende met Rachel.

Lees hier het hele verhaal