Nieuws/Entertainment
668990
Entertainment

'Kate Moss zet Cara Delevingne op zwarte lijst'

Zag Kate Moss haar jongere landgenote Cara Delevingne ooit als protegé, inmiddels kan ze haar bloed wel drinken.

De twee modellen sloten een paar jaar geleden vriendschap en deden zelfs samen een modecampagne, maar toen Cara ruzie kreeg met Kate's beste vriendin Naomi Campbell was het uit met de pret.

Eerder dit jaar kreeg Cara het naar verluidt aan de stok met Naomi, maar ze kan het nog navertellen. Cara zou tegen Naomi iets vals hebben gezegd over hun gezamelijke beste maat Rihanna en dat schoot Naomi in het verkeerde keelgat, dus vloog ze haar naar de keel. Cara zou daarbij aan Naomi's weave hebben getrokken, en dat kan volgens Kate niet door de beugel. Dát zou volgens de Britse krant Mirror ernstige gevolgen kunnen hebben voor Cara's verdere carriere...

"Kate heeft Cara op de zwarte lijst gezet. Dat is heel jammer voor Cara, en misschien komt het nog goed, maar voor nu is het oorlog", onthult een ingewijde. "Kate vindt dat Cara Naomi met veel meer respect had moeten behandelen. Ze vindt het ook niet oké dat Cara hun gezamelijke modellenbureau Storm heeft laten vallen om te acteren. Kate is altijd trouw geweest aan dat modellenbureau en ze vindt dat Cara dat ook had moeten doen. Ze ergert zich enorm aan Cara's gedrag."