Nieuws/Entertainment
668997
Entertainment

Sylvie Meis laat Damian’s 'nanny’ verdwijnen

FOTO'S - Hans Klok doet het haar niet na! Sylvie Meis laat in een handomdraai de nanny van zoon Damián oplossen in het niets!

De diva plaatst een alleraardigste foto van haarzelf en het jongetje op Instagram. De diva hecht eraan dat iedereen ziet wat een geweldige moeder zij is, ondanks haar drukke werkzaamheden. En iedereen mag dus óók zien hoeveel tijd zij doorbrengt met het kind dat Rafael en zij samen kregen.

Maar wat ziet de oplettende kijker? Kindermeisje Dorte dat nooit van zijn zijde wijkt en in Damiáns jonge leven de constante factor is, plaatste vier dagen eerder dezelfde foto al. Alleen… het origineel wijkt nogal af van het plaatje dat La Meis ervan maakte!

Aan clubarmbandjes en juwelen is duidelijk te zien dat die in Sylvies versie, gespiegeld, ineens aan de andere arm zitten met slechts één doel: hierdoor kon Dorte eenvoudig van het plaatje worden weggepoetst en heeft zij Damián ineens weer helemaal voor zichzelf alleen! Een media-offensief dat haar – juist nu – heel goed uitkomt…

Weekblad Privé onthult namelijk vandaag de nieuwe perikelen voor Rafael van der Vaart. Sylvie wil bij de rechtbank de volledige voogdij over het jongetje opeisen, zodat zij zelf kan bepalen waar – en met wie – zij haar toekomst wil doorbrengen. Behalve de perikelen met Sabia krijgt de voetballer dus ook nog eens te maken met een vorige ‘ex’ die van zich doet spreken: Rafael is woedend en heeft aangekondigd de juridische strijd met Sylvie keihard aan te gaan!