Nieuws/Entertainment
669122
Entertainment

Barbie klaar met opdringerige fans

FOTO - Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft het gehad met opdringerige fans die op de raarste tijdstippen bij haar voor de deur staan.

De realityster klaagt op Facebook over fans die ongevraagd foto's van haar maken en zelfs, zonder het te vragen, het dekentje van de kinderwagen trekken om baby Milano te kunnen bewonderen.

Vandaag heeft Barbie maatregelen genomen, door op haar deur een enorme sticker te plakken met de boodschap dat ze privacy eist voor haar gezin. Ze legt uit: "Er zijn grenzen en voor mijn deur om 23.30 uur wakker geklopt en wakker gebeld worden terwijl iedereen ligt te slapen omdat er mensen zijn uit Franeker die toevallig toch in Scheveningen zijn en denken Joh we gaan effe langs bij Barbie en fotootje maken en heb je misschien ook koffie en een broodje (gebeurt echt).."

De moeder van dochter Angelina en zoon Milano adviseert haar fans om bij andere BN'ers, die volgens haar wel aandachtsgeil zijn, voor de deur te gaan staan. "Ik ben Roy Donders of Frans Bauer niet, die vinden dat misschien leuk maar ik heb thuis graag mijn rust en privacy."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));