Nieuws/Entertainment
669157
Entertainment

Schokkende onthullingen over dochter Whitney Houston

'Bobbi Kristina vaker bewusteloos in bad'

In het onderzoek naar de doodsoorzaak van Bobbi Kristina Brown komen nieuwe, schokkende, onthullingen aan het licht.

De dochter van Bobby Brown en Whitney Houston overleed afgelopen zondag op 22-jarige leeftijd. Ze raakte in coma nadat ze eind januari van dit jaar bewusteloos in haar badkuip werd aangetroffen. En dat zou niet de eerste keer zijn, meldt TMZ.

De dag voordat haar moeder overleed was Bobbi, zo tekent de Amerikaanse website op uit de monden van bronnen bij justitie, dusdanig onder invloed dat zij in bad in slaap viel. Tegen de tijd dat zij weer bij bewustzijn kwam, stond de hele kamer blank.

Bobbi werd op de sterfdag van Whitney - zij overleed in een badkuip na een overdosis - afgevoerd naar het ziekenhuis. De officiële lezing luidde vanwege uitputting, maar de destijds 18-jarige 'dochter van' zou met een alcoholvergiftiging zijn opgenomen.

Deze gegevens worden volgens TMZ gebruikt om Bobbi's vriend Nick Gordon vrij te pleiten. Zijn rol in het badkuipdrama wordt onderzocht: hij zou zijn geliefde hebben mishandeld.

In het eerste autopsierapport zijn geen belangrijke verwondingen geregistreerd, maar de lange tijd tussen de coma en haar overlijden bemoeilijkt het onderzoek naar de doodsoorzaak van Bobbi.