Nieuws/Entertainment
669193
Entertainment

Kelly en Bud Bundy weer samen

Christina Applegate en David Faustino, die wereldberoemd werden als Kelly en Bud Bundy in Married with Children, zijn 18 jaar na het stoppen van de serie weer samen.

Christina en David liepen elkaar tegen het lijf op de loper van haar nieuwe film. In de Amerikaanse komedieserie, die draait om schoenverkoper Al Bundy, zijn luie vrouw Peggy en hun kinderen Kelly en Bud, lagen zij vaak overhoop, maar dat blijkt goed geacteerd.

Lachend vielen ze elkaar in de armen, en de inmiddels 41-jarige David gaf zijn tv-zus (43) een dikke pakkerd. De acteur is zelf binnenkort with child, maar niet married. David en zijn vriendin Lindsay Bronson, die ook aanwezig was bij de première van de film Vacation in Los Angeles, verwachten een dochter. Christina is getrouwd met de Nederlander Martijn Lenoble, de vader van haar dochter.

De avonturen van Kelly en Bud zijn in Nederland nog dagelijks te zien op Comedy Central. Married with Children is elf seizoenen, tot 1997, gemaakt. De cast was vorig jaar al even kort herenigd voor de onthulling van de Walk of Fame-ster van Katey Sagal (Peggy). Er gaan geruchten over een spin-off.