Nieuws/Entertainment
669246
Entertainment

Vader Rafael van der Vaart haalt woning Sabia leeg

Ramon, de vader van Rafael van der Vaart, heeft afgelopen weekend zonder pardon de spullen van de voetballer bij Sabia uit huis gehaald.

Shownieuws meldt dat Rafaels vader uit het niets voor Sabia's deur in Hamburg stond en persoonlijke spullen van zijn zoon op kwam halen.

Een ooggetuige zag het bizarre tafereel vanaf een afstandje gebeuren: "De vader en een ander familielid waren in de garage en hebben de spullen uit hun gezamenlijke villa weggehaald. Hij heeft een tafel en een stoel meegenomen." Ook Rafael's auto, waar Sabia regelmatig in rijdt, werd meegenomen.

Sabia, die op dat moment thuis was, zou geen woord met haar schoonvader hebben gewisseld. "Ze zat op de bank en keek lijdzaam toe hoe de villa werd leeggehaald." Ook Rafaels vader keek niet erg vrolijk. "Het zag eruit alsof hij heel snel de spullen in de auto wilde hebben."

Ramon zou volgens de ooggetuige ongeveer een uur bezig zijn geweest met verhuizen, waarna hij is teruggereden naar zijn woonplaats Beverwijk. Vanuit daar worden Rafael's spullen naar Spanje vervoerd.

Een oom van de voetballer liet onlangs aan RTL weten dat het stel uit elkaar is: "Ze was alleen op zijn geld uit", gaf hij als reden. Sabia, die naar eigen zeggen een kind verwacht met Raf, beweert dat zij en Rafael nog steeds gelukkig zijn samen.

Een bron: "Als iemand zwanger is en alles is ok, dan doe je toch echt anders. Normaal gesproken moet je toch blij zijn, maar dit zag er niet vredelievend uit. Misschien gaan ze hun breuk nog officieel bevestigden, want zo lang kun je dit toch niet volhouden?"

Wordt ongetwijfeld vervolgd....