Nieuws/Entertainment
669320
Entertainment

Leroy Fer deelt swingend bruiloftsfilmpje

Leroy Fer en zijn geliefde Xenia Lodia Maria zijn precies één jaar geleden getrouwd en dat laten de tortelduifjes niet zomaar aan zich voorbij gaan. Op sociale media verschijnen allerlei foto's van de mooie dag. En een filmpje van een dans die het stel deed tijdens het huwelijk.

Te zien is hoe Leroy en Xenia een hiphop-routine dansen op het nummer Loyal van Chris Brown. De twee gaan helemaal los, tot groot genoegen van de gasten.

Ook onder de volgers van de talentvolle middelvelder wordt het filmpje zeer gewaardeerd. Leroy schrijft bij een fotocollage: "Een jaar geleden ben ik met deze prachtige vrouw getrouwd, de liefde van mijn leven. Ik kan nog steeds niet omschrijven hoe ik me die dag heb gevoeld. God heeft ons iets speciaals gegeven. Ik zal altijd van je blijven houden, elke dag een beetje meer. Fijn éénjarig jubileum, schat. Tot de dood ons scheidt!"

Xenia is momenteel in verwachting van hun eerste kindje. Eind juni deelde ze een foto waarop al een klein buikje te zien is. Het is nog onbekend wanneer ze is uitgerekend.