Nieuws/Entertainment
669387
Entertainment

Kinderwens kriebelt weer bij Dré Hazes

Dré Hazes wilde eerst graag kinderen krijgen met zijn Monique, later liet hij weten zijn relatie niet te willen verpesten en nu kriebelt het weer.

Samen met zijn 17 jaar oudere vriendin doet Dré (21) met twee meegebrachte kinderen een dagje Efteling. "Dit wordt op een dag de liefste moeder die er rondloopt!", deelt de zanger enthousiast op zijn Instagrampagina. "Zo lief", reageren fans.

Dré en Monique vierden vorige maand hun eenjarig jubileum als stel. Vlak daarna liet hij weten: "Ik ben nog niet klaar voor kinderen. We hebben het zo leuk samen, en zoiets zou het alleen maar kunnen verpesten."

De zanger, zoon van wijlen André Hazes en Rachel, woonde na een relatie van een half jaar met zijn geliefde al praktisch samen. "Monique heeft een kinderwens en met het oog op haar leeftijd is het verstandig daar niet al te lang mee te wachten. Nu is het daar nog te vroeg voor. We hebben pas een halfjaar een serieuze relatie. Maar de toekomst ziet er goed uit voor ons. Ik zie Monique echt wel als de moeder van mijn kinderen", zei hij toen. En dat heeft hij vandaag opnieuw uitgesproken.