Nieuws/Entertainment
671221
Entertainment

Heleen van Royen heeft spijt van tweet over Ferry Doedens

Heleen van Royen heeft er spijt van dat ze zich op Twitter heeft uitgesproken over de drugsverslaving van Ferry Doedens.

"Mn Tja tweet van gister was kinderachtig. Ferry heeft genoeg aan z'n hoofd. Sterkte voor hem. En ik tel voortaan eerst tot 10 voor ik tweet", schrijft Heleen dinsdagochtend op Twitter.

De schrijfster zat in 2013 met de GTST-acteur in Ranking The Stars en zei destijds:  "Hij kon niet stilzitten, terwijl hij beweerde dat hij een grote carrière als levend standbeeld had gehad, maar dat vond ik wel heel onwaarschijnlijk. Ik dacht: daar is ook wel misschien iets door zijn neus gegaan. Maar ik hoorde ook naast me fluisteren: 'Die heeft gesnoven'."

Toen Doedens maandagavond bevestigde te kampen met een drugsverslaving, schreef Heleen dat dat haar niet bepaald verbaasde. "Tja...", twitterde ze bij een bericht over de ruzie uit 2013.

De soapster reageerde vrijwel meteen op de tweet van Heleen: "Toch jammer Heleen, dat ik door wie ik ben DIT krijg te horen van je!! Als je me zou kennen, dan zou je dit soort dingen nooit roepen", twitterde hij woest.

De 25-jarige acteur sprak maandagavond voor het eerst openhartig over de reden van zijn ontslag bij GTST. "Ik heb niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem. Ik ben hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen."