Nieuws/Entertainment
681456982
Entertainment

Na 4 huwelijken: Pamela Anderson wil nóg een keer trouwen

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson is na vier huwelijken nog niet klaar. De Baywatch-ster zou graag nog een keer trouwen, vertelt ze aan The New York Times.

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Begin dit jaar leek het erop dat Anderson voor de vijfde keer in het huwelijksbootje was gestapt en dat het huwelijk met Jon Peters al na twaalf dagen was gestrand.

Achteraf bleek dat het koppel niet officieel getrouwd was. „Ik was niet getrouwd”, bevestigt de actrice nu. Wel was er ’een moment’, maar niets officieels. „Maar er was geen bruiloft, er was geen huwelijk, er was niets. Het is alsof het helemaal niet is gebeurd. Dat klinkt bizar, maar zo is het.”

Dat betekent niet dat Anderson in de toekomst niet graag weer zou willen trouwen. „Absoluut”, antwoordt ze op de vraag of ze dat ziet zitten. „Nog één keer. Nog één keer, alsjeblieft, God.”

De actrice was eerder getrouwd met Tommy Lee (1995-1998), met wie ze twee zoons heeft. In 2006 trouwde ze met Kid Rock, maar ook dat hield niet lang stand. De Baywatch-ster gaf vervolgens twee keer, in 2007 en 2013, het jawoord aan Rick Solomon.