Entertainment/Sterren
694483046
Sterren

Britney Spears bevestigt verhuizing: ’Dit is het leven!’

Britney Spears

Britney Spears

Nadat Britney Spears ruim twee weken geleden trouwde met haar vriend Sam Asghari heeft de zangeres niet stil gezeten. De twee gaven elkaar het jawoord in het huis waar Britney en Sam de afgelopen jaren woonden, toen ze nog onder het curatorschap van haar vader Jamie stond. Vrijwel direct daarna kocht Spears een nieuw onderkomen waar ze een frisse start wil maken.

Britney Spears

Britney Spears

„Ik ben niet op huwelijksreis gegaan nadat ik getrouwd ben en meteen daarna ging verhuizen”, schrijft Spears op Instagram. „Misschien niet de meest slimme zet, maar uiteindelijk komt het allemaal goed. Het is zo raar om wakker te worden en allemaal nieuwe dingen te zien: een nieuwe keuken, een nieuw zwembad, een nieuw bed...ik ben echt in shock! Er moeten nog wel een paar dingen veranderd worden, maar het is oké. De tuin is echt te gek, dus mijn hondjes zijn in een soort hemel beland. Deze verandering is fantastisch in alle opzichten”, aldus Britney.

Ze vervolgt: „Ik zal updates blijven delen met jullie, dat houdt me gezond. Mijn familie heeft me altijd kort gehouden, maar ik ben blij met het leven dat ik nu kan leiden. Ik ben al vier keer in mijn zwembad gesprongen en van de glijbaan afgegaan, heerlijk! Ik heb mijn haar geknipt en mijn man heeft net een steak voor me gemaakt. Dit is het leven!”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop