Nieuws/Entertainment
704120631
Entertainment

Martine Sandifort vervangt Gordon na afzeggen theatershow

Cabaretier Martine Sandifort gaat vrijdag Marc de Hond interviewen tijdens zijn theatervoorstelling in de Overijsselse plaats Rijssen. Sandifort vervangt Gordon, die een paar dagen van tevoren opeens afhaakte. In eerste instantie stelde de ex-Topper dat hij opeens op reis moest. Maar later stelde hij „geen klik” met De Hond te hebben.

Gordon zou de theatermaker vrijdag interviewen over zijn leven, in het kader van een bijzondere reeks publieke gesprekken die De Hond opneemt voor zijn kinderen. De SBS6-presentator had zijn medewerking toegezegd, voor de voorstelling van vrijdag aanstaande in het Overijsselse Rijssen. Maar na het voorgesprek op zondag, liet Gordon opeens weten van zijn medewerking af te zien.

Martine Sandifort gaat met De Hond praten over humor aan de hand van zijn favoriete comedy-momenten. De winst van de productie wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker. De speellijst van Voortschrijdend inzicht, zoals het project is gedoopt, is te vinden op de website van De Hond.