Entertainment/Sterren
705256178
Sterren

Drew Barrymore heeft spijt van werken met Woody Allen

Toen Drew Barrymore werd gevraagd voor de film Everyone Says I Love You uit 1996, zag ze dat als een hoogtepunt in haar carrière. Nu heeft ze er spijt van dat ze met regisseur Woody Allen heeft gewerkt, vertelde ze maandag in haar talkshow.

De actrice had Dylan Farrow te gast, de geadopteerde dochter van Allen die hem beschuldigt van seksueel misbruik toen zij een kind was. Aan haar vertelde Barrymore dat toen zij zelf kinderen had, ze zich realiseerde dat ze genoegen had genomen met het verhaal zoals dat haar verteld was, zonder zich ooit dieper in de kant van Farrow te verdiepen. „Ik zie dat er nu dingen veranderen in de business, en dat is omdat jij een dappere keuze hebt gemaakt. Dank daarvoor”, aldus de presentatrice.

Setfoto uit 1995 van Everybody says I love you met Woody Allen en Drew Barrymore

Setfoto uit 1995 van Everybody says I love you met Woody Allen en Drew Barrymore

Farrow, die in de talkshow was om het te hebben over de HBO documentaire Allen v. Farrow die over de zaak gaat, zei dat het haar goed deed de woorden van Barrymore te horen. „Het is makkelijk voor mij om te zeggen: natuurlijk moet je niet met hem werken. Het is een eikel, het is een monster. Maar ik vind het heel mooi dat je me laat weten dat mijn verhaal, en wat ik heb meegemaakt, belangrijk genoeg was voor jou om van gedachten te veranderen.”