Nieuws/Entertainment
714589248
Entertainment

Netflix kondigt vierde seizoen Stranger Things aan

De populaire Netflix-sciencefictionserie Stranger Things krijgt een vierde seizoen. De makers kondigden de nieuwe reeks maandag aan met een kleine teaser op social media.

We’re not in Hawkins anymore”, valt te lezen aan het einde van het filmpje. Daaruit valt op te maken dat het verhaal verder gaat waar het eindigde. In de laatste aflevering was te zien dat de vriendengroep deels uit elkaar viel vanwege de verhuizing van de familie Byers uit het stadje Hawkins.

Stranger Things is een van de best scorende series op Netflix. Het derde seizoen ging drie maanden geleden in première en werd in een paar dagen tijd al tientallen miljoenen keren bekeken in de Verenigde Staten. Wanneer de vierde reeks online gaat, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of alle hoofdrolspelers terugkeren.

De makers, de gebroeders Matt en Ross Duffer, hebben ondertussen een meerjarige deal met Netflix gesloten voor meer films en series. „Hun verbeeldingskracht en creativiteit is iets waar onze kijkers gek op zijn”, zegt Ted Sarandos, Chief Content Officer bij Netflix.

„We kunnen niet wachten om te zien wat The Duffer Brothers in petto hebben als ze dit keer uit de wereld van The Upside Down stappen.”