Nieuws/Entertainment
717653927
Entertainment

Roxeanne Hazes: Johan Derksen is een flapdrol

Roxeanne Hazes, die regelmatig keiharde kritiek van Johan Derksen kreeg te verduren, laat in een interview weten wat zij van de besnorde voetbalcommentator vindt. Zo noemde hij de 26-jarige dochter van wijlen André Hazes in 2018 ’een parodie op een zangeres’. „Ze komt tegenwoordig regelmatig bij De Wereld Draait Door – dat moet ze niet doen, want dan moet ze live zingen. Ik heb nog nooit een beroepszangeres zó vals horen zingen, ze kan er helemaal niks van.”

Later haalde Derksen opnieuw uit naar Roxeanne en stelde dat ze ’verboden’ moest worden, omdat ze volgens hem niet over goede zangkwaliteiten zou beschikken.

Wanneer aan Roxeanne door Mokum Magazine wordt gevraagd wie de grootste klootzak is die zij kent, neemt ze geen blad voor de mond: „Ik vind Johan Derksen niet alleen een klootzak maar ook een flapdrol, omdat hij te vaak lelijke en onnodig kwetsende uitspraken doet.”

Toch zei Roxeanne Hazes van de zomer dat het ’niet altijd even goed live’ was bij De Wereld Draait Door, waar zij destijds de huisband van het programma was.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd