Nieuws/Entertainment
720119787
Entertainment

Johnny de Mol stopt met Waar is De Mol? maar krijgt ook nieuwe tv-show

Johnny de Mol

Johnny de Mol

Johnny de Mol stopt voorlopig met zijn reisprogramma Waar is De Mol?. Veel ruimte voor ontspanning zit er voor de presentator echter niet in, want hij is druk bezig met een nieuw programma over dementie en de ziekte van alzheimer.

Johnny de Mol

Johnny de Mol

Johnny heeft er bewust voor gekozen om geen nieuw seizoen te maken van Waar is De Mol?. Dat heeft alles te maken met het nieuwe gezinsleven van de 40-jarige presentator. Hij en zijn echtgenote Anouk verwelkomden vlak voor de kerstdagen hun tweede zoontje, Fender. In april 2018 werden de twee al ouders van zoon Johnny jr.

Johnny zegt vrijdag in RTL Boulevard dat het maken van het reisprogramma veel tijd vergt: „Acht keer per jaar ben ik er een week tussenuit. We hebben nu bijna tien seizoenen gedaan. Het tiende seizoen komt er nog wel, maar dit jaar niet.”

Voor zijn werkgever SBS6 is de presentator bezig met een programma over dementie en de ziekte van Alzheimer. Johnny is nauw betrokken bij het onderwerp. „Mijn oma leed aan de ziekte van Alzheimer en is er door overleden. Ik heb daar dus zeker wat mee.” Hannie de Mol, de moeder van John en Linda de Mol, overleed in december 2016 op 82-jarige leeftijd.