Nieuws/Entertainment
728137873
Entertainment

Leontine deelt cryptische boodschap op Valentijnsdag

Tien dagen na de aankondiging dat Marco en Leontine Borsato uit elkaar zijn, plaatst Leontine vrijdag een cryptische boodschap op Instagram.

Ze deelt de tekst: „Loslaten is het nieuwe verbinden.” Hiermee lijkt Leontine te doelen op de voor haar pittige periode waar ze momenteel doorheen gaat. Ook wenst ze haar volgers een fijne Valentijnsdag. „Fijne Valentijn iedereen”, schrijft ze.

Op het bericht wordt door veel mensen gereageerd met vele hartjes en steunbetuigingen. Zo schrijft styliste Jetteke van Lexmond: „Denk aan jou lieve Tien”, en zegt een ander: „Powervrouw!”

Showbizzscheiding

Na ruim twintig jaar huwelijk hebben Marco en Leontine begin februari bekendgemaakt uit elkaar te zijn. De affaire van Marco Borsato met pianist Iris Hond zou voor Leontine de grootste reden zijn geweest om een punt achter hun huwelijk te zetten. Weekblad Privé heeft eerder deze week onthuld dat Iris niet de enige zou zijn met wie Marco een avontuur zou hebben beleefd.

Marco is sinds de bekendmaking van de scheiding gesignaleerd bij het huis van zijn moeder Mary. Hier zou hij al meerdere dagen bivakkeren.

Deze week in weekblad Privé: 25 pagina’s over het liefdesdrama van de Borsato’s.