Nieuws/Entertainment
728912612
Entertainment

Beelden prins Andrew in huis Epstein opgedoken

Prins Andrew is te zien op foto’s uit 2010, waarbij hij bij de deur van het appartement van wijlen ’misbruikmiljardair’ Jeffrey Epstein in New York staat. De beelden zouden slechts een uurtje later geschoten zijn, nadat de in 2008 veroordeelde Epstein het huis verliet met een jonge blonde vrouw.

Op de foto’s die Daily Mail deelt staat naar verluidt prins Andrew achter de enorme eiken deur, terwijl hij een jonge brunette uitzwaait die het huis, dat zo’n 76 miljoen dollar (69 miljoen euro) heeft gekost, verlaat.

Saillant detail is dat Epsteins vermeende ’seksslavin’ Virginia Roberts claimt dat ze gedwongen werd seks te hebben met prins Andrew in het huis van de miljardair. Buckingham Palace ontkent alle aantijgingen jegens prins Andrew en koningin Elizabeth toont openlijk haar steun aan haar zoon.

Hoewel hij ogenschijnlijk op zijn gemak lijkt, zie je de hertog van York op een gegeven moment schichtig om zich heen kijken.

De exclusieve foto’s komen van een nooit eerder vertoonde video van de hertog van York die thuis bij Epstein verblijft. Bronnen laten aan de Britse krant weten dat het een komen en gaan was van vrouwen in het huis van de miljardair, terwijl Andrew naar verluidt daar aanwezig was. Volgens sommige insiders oogden een aantal van deze vrouwen ’erg jong’.

Zou prins Andrew dan toch meer weten van wat zich afspeelde achter de deuren van Epsteins huis?

Zou prins Andrew dan toch meer weten van wat zich afspeelde achter de deuren van Epsteins huis?