Entertainment/Sterren
729236059
Sterren

Ook rapper Sjaak en zanger Henk Westbroek gaan Hans Klok roasten

Ook rapper Sjaak en zanger en producent Henk Westbroek nemen plaats in het panel van The Roast of Hans Klok op Comedy Central. Eerder werd al bekend dat cabaretière Karin Bloemen de illusionist mag gaan afkraken op televisie.

Mehdi Chafi, zoals rapper Sjaak eigenlijk heet, is vooral bekend van het nummer Trompetisto. Henk Westbroek scoorde met zijn band Het Goede Doel meerdere hits en schreef ook liedjes voor onder meer Kinderen voor Kinderen. De zanger is van plan Hans Klok verbaal hard aan te pakken. „Hans Klok heeft zich geen illusies te maken, aan deze roast is geen ontsnappen mogelijk”, laat hij weten.

Later wordt bekendgemaakt welke andere BN’ers grappen gaan maken over de illusionist in The Roast of Hans Klok, dat op 21 december wordt uitgezonden op Comedy Central. Cabaretier Henry van Loon presenteert de show dit jaar.

Hans Klok is de vijfde bekende Nederlander die wordt geroast. Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B gingen hem voor. De roast is een uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie waarbij iemand er op komische wijze hard van langs krijgt. Beroemdheden als Bruce Willis, Justin Bieber, James Franco en Charlie Sheen stonden daarbij eerder centraal.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop