Entertainment/TV
731734827
TV

Imanuelle Grives binnenkort te zien in nieuwe crimeserie

Imanuelle Grives, die afgelopen zomer in opspraak raakte vanwege drugshandel op festival Tomorrowland, is vanaf 10 november te zien in de nieuwe NPO 3-serie Keizersvrouwen. Dat blijkt uit de programmaschema’s van AVROTROS.

In Keizersvrouwen gaat het om familie, criminaliteit en geheimen. Xandra Keizer, gespeeld door Karina Smulders, raakt verstrikt in een wereld waar ze niet in wil zitten als ze de kans krijgt om veel geld te verdienen met een escortbureau. Naast Grives en Smulders spelen ook Matteo van der Grijn, Roeland Fernhout, Thijs Römer en Dragan Bakema een rol in de nieuwe serie.

Eerder liet de omroep al weten aan De Telegraaf de serie gewoon uit te zenden, omdat deze ruim voor haar arrestatie is opgenomen.

Toen Grives afgelopen zomer werd aangehouden op Tomorrowland, stelde ze drugs te verkopen ter voorbereiding op een rol in de film Suriname. Daar bleek ze later op terug te komen. Het OM eist twee jaar cel en een boete van 8000 euro tegen de actrice. De uitspraak is op 8 november.