Nieuws/Entertainment
733356806
Entertainment

Bella Thorne: ’Whoopi Goldberg knettergek met kritiek op naaktfoto’s’

Het commentaar dat Whoopi Goldberg in haar programma The View had op de gehackte naaktfoto’s van Bella Thorne, is helemaal verkeerd gevallen bij de 21-jarige actrice. Goldberg zei ’het niet slim te vinden om naaktfoto’s te maken als je beroemd bent, omdat je weet dat die ergens in de cloud terechtkomen waar hackers er zo bij kunnen’. Thorne reageerde in tranen met een filmpje op Instagram Stories.

„Ik zou te gast zijn bij The View, maar eerlijk gezegd heb ik weinig zin om mezelf te laten afzeiken door een paar oudere vrouwen die commentaar hebben op mijn lijf en seksualiteit. Toen ik dit gesprek zag, waar het over mij ging, voelde ik me heel slecht over mezelf.”

In tranen gaat ze verder: „Ik hoop dat je nu gelukkig bent Whoopi. Ik hoop dat je zo f*cking happy bent, want ik kan alleen maar denken aan jonge mensen van wie er ook dergelijke foto’s gehackt worden en die daarna zelfmoord plegen.” Ze vervolgt: „Je bent echt knettergek om zoiets te zeggen over zo’n nare situatie.” Ze krijgt volop steun van haar Instagram-vriendinnen, die ook zeggen de uitspraken van Whoopi Goldberg niet te snappen.

Bella had besloten de foto’s zelf online te zetten, om zo haar hacker voor te zijn en op die manier ’macht over hem te hebben’. De actrice beweert dat de hacker inmiddels onderzocht wordt door de FBI.