Entertainment/Gossip
734608184
Gossip

Jaimie en Lil Kleine zoenend op festival gespot

Jaimie Vaes en Lil Kleine houden wederom de gemoederen bezig: deze keer omdat op zijn Instagram Stories een filmpje te zien is waarop de twee zoenend te zien zijn. Hierdoor lijkt het erop dat hun relatiepauze ten einde is gekomen.

Eerder werd bekend dat Jaimie en Lil Kleine na een incident op Ibiza een break hadden. Ze woonden dan ook apart: Jaimie samen met zoontje Lío op Ibiza en Lil Kleine in Amsterdam.

Lil Kleine vertelde onlangs dat hun bruiloft niet van de baan is. „Het is uitgesteld vanwege corona, maar dat gaat gewoon door”, aldus Lil Kleine tegen radiozender 100%NL.

De rapper kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Hij werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op het Spaanse eiland seponeerde de zaak. Wat er zich precies tussen Lil Kleine en Vaes heeft afgespeeld, laten ze in het midden. De influencer vertelde wel in een interview met LINDA.meiden dat het een ’turbulente avond’ was. „Er ontstond een incident in de categorie ’had nóóit mogen gebeuren’. We kregen onenigheid, het escaleerde.”