Entertainment/Sterren
736454101
Sterren

Jackass-ster Bam Margera vermist

Bam Margera staat opgegeven als vermist nadat hij is weggelopen uit een afkickkliniek in Florida. Volgens TMZ is de politie op zoek naar de Jackass-ster omdat hij de kliniek niet mocht verlaten.

Margera is er naar verluidt vandoor gegaan omdat hij niet tevreden zou zijn met de instelling. Hij zou problemen hebben met de restricties en de diensten van de kliniek. Zo zouden ze afspraken over fysiotherapie voor de pols- en elleboogbreuk die hij opliep bij een skateboardongeluk vorige maand niet zijn nagekomen, aldus de entertainmentwebsite.

De manager van de kliniek heeft Margera maandag als vermist opgegeven. Omdat hij onder gerechtelijk bevel in de kliniek verbleef, had hij geen toestemming om weg te gaan. Hoewel de politie naar hem heeft gezocht, is er sindsdien niks meer van hem vernomen.

Margera schikte in april nog in een rechtszaak die hij had aangespannen om zijn ontslag bij Jackass. Volgens de skateboarder hadden de makers van Jackass 4: Forever hem gedwongen een 'wellnesscontract' te tekenen om mee te mogen doen aan de film. Daarin stond dat Margera, die kampt met verslavingen, drie keer per dag een blaastest moest doen, twee keer per week urine moest afgeven en geregeld zijn haarwortels moest laten testen. Hij werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij slikt vanwege zijn ADHD.