Nieuws/Entertainment
737948201
Entertainment

Hierom draagt Monique verlovingsring André Hazes nog

Monique Westenberg zou nog steeds de verlovingsring dragen die ze van André Hazes kreeg toen hij haar eind vorig jaar ten huwelijk vroeg. Dat terwijl ze een ruime maand geleden uit elkaar zijn gegaan. Wat de reden daarvan is, heeft Shownieuws achterhaald.

Desgevraagd liet Monique aan hen weten: „Ik heb daar totaal niet over nagedacht, ik heb zoveel aan mijn hoofd.” Bovendien beleeft ze er nog veel plezier aan, want André Hazes junior zou nog een aantal keer per dag een showtje opvoeren waarbij hij het doosje van de trouwring pakt om haar ’ten huwelijk te vragen’.

Met kerst afgelopen jaar leek het sprookje tussen de twee eindelijk toch een gelukkig einde te krijgen, toen André na alle perikelen van het jaar daarvoor het ultieme liefdesgebaar maakte door voor Monique op de knieën te gaan en haar ten huwelijk te vragen. Maar slechts twee maanden na hun verloving bleken de spanningen tussen de twee blijkbaar toch weer zo hoog opgelopen te zijn, dat dat leidde tot een nieuwe breuk. Gelukkig blijkt zoontje André keer op keer een troost voor haar.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo