Entertainment/TV
739731192
TV

Cultuur en Mediapodcast van De Telegraaf

‘Overlijden vader speelt Paul de Leeuw parten bij Op1’

Talkshowhost Paul de Leeuw ligt onder een vergrootglas sinds zijn opmerking in Op1 over de mentaliteit van Aziaten. Volgens mediaverslaggever Rob Goossens is De Leeuw niet op zijn plek in de talkshow. „De presentator is te gast in eigen show”, zegt Goossens in een nieuwe aflevering van de Cultuur en Mediapodcast. Hij sprak De Leeuw deze week telefonisch en vermoedt dat het overlijden van zijn vader, afgelopen najaar, zijn sporen heeft nagelaten bij de presentator.

Luister de nieuwe aflevering van de Cultuur en Mediapodcast hier, hieronder, of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts en Spotify.

Ook Ivo Niehe krijgt een storm van kritiek over zich heen vanwege zijn borstenvraag aan Britney Spears 22 jaar geleden. Filmjournalist Marco Weijers -die in de hoogtijjaren van Spears een memorabel interview had met de popzangeres- hekelt de hedendaagse cancelcultuur. Verder in de podcast: een kijkje achter de schermen bij de nieuwe chatapp Clubhouse, het laatste seizoen van Zondag met Lubach, en onze favoriete zwijmelscènes in aanloop naar Valentijnsdag.