Nieuws/Entertainment
744815
Entertainment

Geen kerstcadeaus voor kinderen Mila Kunis

Mila Kunis en echtgenoot Ashton Kutcher geven hun kinderen met Kerstmis geen cadeaus. Dat zegt Kunis in een interview met Entertainment Tonight. De acteurs vinden hun kinderen nog te jong en denken dat ze toch niets meekrijgen van de feestdag en de bijbehorende cadeautjes.

„Voorlopig is ons besluit een kerst zonder cadeaus voor de kinderen”, zegt Mila. Kutcher en Kunis hebben twee kinderen, dochter Wyatt (3) en hun bijna 1-jaar oude zoontje Dmitri. „Als ze zo jong zijn dan krijgen ze toch niks mee van die feestdagen”, vervolgt de 34-jarige actrice.

Mila vertelt dat zij en Ashton vorig jaar ook geen cadeaus gaven maar dat hun ouders dat wel deden en dat het voor hun dochtertje Wyatt allemaal wat veel was. „Wyatt was twee en het werd haar allemaal teveel, die cadeaus”, aldus de actrice. Het stel heeft de trotse grootouders van de kinderen gevraagd om het dit jaar tot een cadeau te beperken.

Mila vertelt dat het vieren van kerst en Pasen voor haar sowieso nieuw is. De actrice werd geboren in de Sovjet-Unie, waar het vieren van religieuze feestdagen werd ontmoedigd. „Of het nu Pasen of kerst is, maakt niet uit. Het is familietijd met de kinderen en we bouwen aan onze eigen tradities”, zegt ze opgewekt over de feestdagen.