Nieuws/Entertainment
745301
Entertainment

Claudia de Breij haalt ruim 45.000 euro op

Claudia de Breij heeft met haar benefietconcert Mag ik dan bij jou 46.210 euro ingezameld om ouders van een kind met kanker te ontzorgen. Het concert in een uitverkocht TivoliVredenburg vormde de start van de gelijknamige stichting waarvan Claudia de Breij beschermvrouw is.

De stichting biedt een financieel vangnet voor ouders van een kind met kanker die te maken krijgen met hoge onvoorziene kosten zoals overnachtingen, brandstof, maaltijden en oppas voor de andere kinderen. Claudia: „Geïnspireerd door mijn ambassadeurschap van het Prinses Máxima Centrum, waar ik inzicht kreeg in de dagelijkse financiële zorgen van ouders van een kind met kanker, hebben we dit ontzorgingsfonds opgericht.”

„Met de opbrengst van dit benefietconcert en onze toekomstige activiteiten gaan wij ouders financieel ondersteunen en op deze wijze bijdragen aan de veiligheid en geborgenheid van kinderen met kanker en hun omgeving.” Het benefietconcert kwam tot stand met medewerking van Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Céline Janssen, Ernst Daniël Smid en de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso.