Entertainment/Sterren
746057754
Sterren

Céline Dion annuleert wereldtournee, ook streep door Nederlandse shows

Céline Dion annuleert haar wereldtournee van dit jaar en volgend jaar omdat ze nog herstellende is van een zeldzame neurologische aandoening. Ook drie shows in Nederland, op 26, 27 en 29 augustus dit jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam, gaan niet door.

„Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen”, zegt de zangeres in een persverklaring. „Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour kan erg zwaar zijn, zelfs als je je honderd procent voelt.” Céline schrijft dat het tegenover haar fans niet eerlijk is om de shows uit te stellen en dat het haar hart breekt om de concerten te annuleren. „Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef... En ik kan niet wachten om jullie weer te zien.”

Eind vorig jaar werd bekend dat de zangeres lijdt aan een zeldzame ziekte, het stiff-personsyndroom. Ze heeft last van spasmen en loopt moeilijker dan voorheen. Ook heeft de ziekte effect op haar stembanden.

Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster met meer informatie over de annulering en de automatische terugbetaling van de tickets.

Later meer.